Readymed

Meyra Aktív csuklórögzítő

3.200 Ft bruttó
Cikkszám: Ry-2692

A QMED Aktív csuklórögzítő optimális csuklóizületi rögzítést biztosít, ajánljuk az esetleges sérülések, vagy a csukló túleröltetésének megelőzésére. A QMED Aktív csuklórögzítő hatékonyan segít utókezelés szükségessége esetén a csukló védelmét munka, sportolás, illetve bármilyen az izületet jelentősen terhelő tevékenység során.

A magas minőségű, elasztikus, légáteresztő, poliamid és poliuretán rétegekből álló szövet biztosítja a rögzítő optimális illeszkedését a test alakjához. A szövet könnyű anyaga megelőzi a baktériumok elszaporodását a bőrfelületen és az összetételének köszönhetően a QMED Aktív csuklórögzítő kiváló kopásállósággal és élettartammal rendelkezik.

Termékleírás:
Az elasztikus, lélegző szövet optimális csukló kompressziót és rögzítést biztosít, valamint megelőzi az ödémák kialakulását. A termék egy univerzális méretben kapható, mely alkalmazható jobb és bal oldali izületen is. Kialakítása lehetővé teszi az egyszerű használatot, illetve a termék sokáig megőrzi a megfelelő gyógyászati és funkcionális tulajdonságait.

Hatásmechanizmus:
A termék felépítése optimális csukló kompressziót biztosít, javítja a csuklórögzítést, és tehermentesíti az izom-ínszalag szerkezeteket. A megfelelően kialakított hüvelykujj-nyílásnak köszönhetően a rögzítő akadálymentes mozgást biztosít.

Indikáció:
Csukló sérülések utókezelésére, ínhüvelygyulladásra, különböző eredetű fájdalmas panaszok esetére, degeneratív csukló rendellenességek esetére, csuklóvédőként, sportolás vagy munkahelyi tevékenységből adódó visszatérő sérülések megelőzésére.

Használati utasítás:
A terméket az orvos, vagy a gyógytornász javaslatainak megfelelően kell használni. Az univerzális méret minden csuklókerületre alkalmas. Az első alkalommal javasolt egészségügyi szakember tanácsát kérni a felhelyezéssel kapcsolatban. Felhelyezésnél figyeljünk rá, hogy a hüvelykujj a hüvelykujj nyílásban legyen, majd tekerjük a rögzítőt a csukló köré. A tenyér felől kezdjük, majd folytassuk a tenyér külső része felé. Rögzítsük a tépőzár segítségével.

A termék gyógyászati segédeszköznek minősül. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

További termékek

sdfsdfsdfsdfsdf